Az adatbiztonság, az üzleti titkok védelme és a szervezeti igények pontos kielégítése minden vállalkozás jogos elvárása, azonban a piacon elérhető megoldások nem mindig felelnek meg maradéktalanul ezeknek a követelményeknek. A vállalkozások legtöbbször két út közül válaszhatnak, vagyis az óriáscégek biztonságos infrastruktúrája és a kis szolgáltatók rugalmassága között kényszerülnek dönteni. A W5host küldetése, hogy a két lehetőségelőnyeit egyesítve valódi megoldást nyújtson a hazai és külföldi kis- és középvállalkozások felmerülő levelezési és tárhelyszolgáltatási igényeire, mindezt elérhető support és szakmai háttértámogatással.

2008

Hosting szolgáltatásunk története egészen 2008-ra nyúlik vissza, ekkor indult el a W5host tárhely és levelezés szolgáltatása. Az ekkor még iparági standardként tekinthető cPaneles megoldások technikai színvonalát meghaladó adminisztrációs felületet biztosítottunk ügyfeleink számára, az egyre növekvőszámú egyedi kérések manuális, rendszergazdai segítséggel való konfigurálásával.

2012

Ekkor már több mint 500 ügyfél számára biztosítottunk egyedi megoldásokat, akkor még rendszergazdáink manuális konfigurációival. Bővülő szakértői csapatunk gerincét már tapasztalt biztonságtechnikusok és rendszergazdák alkották.

Nincs két tökéletesen egyforma vállalkozás,így piaci előnyt jelenthet a gyors alkalmazkodás.

Ennek felismeréseként elhatároztuk, hogy a W5host feladata nem a tömegigények kielégítése, hanem a piacon jelenlévő egyedi igények kiszolgálása lesz, és ez a megközelítés fogja meghatározni szolgáltatásunk jövőjét.

2018

A W5labs célszoftverek megvalósításban jártas csapatával 2018-ben kezdődött meg az együttműködésa ma ismert hosting rendszerünk fejlesztésével. Egy évtizednyi tapasztalat állt rendelkezésünkre, hogy a felzárkózás időszakát végleg magunk mögött hagyjuk és a begyűjtött tudást egy a piaci szereplőktöbbségénél alkalmazkodóbb, ügyfeleink igényeire alakítható szolgáltatás formájában kamatoztassuk.

2020

Intenzív időszak után elstartolt üzleti levelezés szolgáltatásunk tesztrendszere, majd 2020. novemberében már teljes infrastruktúrával és új kezelőfelületekkel, tárhely és domain szolgáltatásunkat is magába foglalóan indult útjára a w5host.com.

2023

A töretlen fejlődés szellemében megújult köntösbe bújtattuk üzleti oldalunkat a teljes szolgáltatási paletta felvonultatása mellett és az ügyfélélmény további fejlesztése érdekében.

MIÉRT A W5HOST?

Ügyfeleink mondták

Egyedi megoldásra vagy tanácsadásra van szükséged?

Igényeld szakértőink tanácsadását
ingyenes visszahívással!