Miben más az üzleti levelezés

Csepregi Zoltán

A kapcsolattartás egy szervezet létének alapvető feltétele: ez tartja össze a szervezet tagjait, egységeit a "külvilággal", a környezettel: a hatóságokkal, a versenytársakkal, a beszállítókkal, a vásárlókkal, szakmai és egyéb szervezetekkel. A szervezetek hatékonysága, eredményessége, jó hírnevének kialakítása és megőrzése függhet attól, hogy mennyire sikeresen tudja a gazdaság különböző szereplőivel kiépíteni, fenntartani kommunikációját és mennyire tudnak hatékonyan együttműködni. Ezen kommunikáció zászlóshajója lehet az üzleti levelezés.

Az e-mail alapú kommunikáció mára mindennapjaink része lett. Naponta több, mint 205 millárd e-mailt írunk meg, köztük több milliárd olyat, ami fontos, bizalmas, érzékeny tartalma miatt kiemelt biztonságot igényel. Ezeknél a leveleknél egy-egy biztonsági, technikai hiba súlyos anyagi következményekkel járhat, ami rövid és hosszú távon egyaránt befolyásolhatja az adott piac viselkedését. Szemben az általános elektronikus levelezéssel, az üzleti levelezésnek nem egy-egy személy, hanem a teljes szervezet igényeit kell lefedni. Ez mellett fontosnak tartjuk, hogy egy levelezésnek hiteles képet kell mutatni az adott cégről, amit egy ingyenes megoldást nyújtó szolgáltatóval nagyon nehéz reprezentálni.

Alapvetően tehát az adatok mennyisége, minősége és a velük történő folyamatok összessége különbözteti meg az üzleti levelezést az általános, bármely webszerver, nyilvános, országos- vagy világhálózat által nyújtott e-mail szolgáltatástól. Mi, a W5hostnál egy kifejezetten üzleti szervezetek igényeit kiszolgáló megoldást hoztunk létre, ahol a partnereink adatainak biztonsága és rájuk szabott felhasználhatósága a legfontosabb. Fejlesztéseink során olyan technikai környezetet alkottunk, ami alapot biztosít az ügyfélélmény kialakításához.

  • Az SMTP szervereket redundásan üzemeltetjük, tehát egy szerverkiesés, karbantartás, stb. alatt is át tudunk venni egy bejövő levelet, az nem pattan vissza hibaüzenettel.

  • Az adatvesztés lehetőségét az adatokat fizikai, hardveres védelemmel zárjuk ki, azok biztonsági szempontból őrzött, oltórendszerrel ellátott helyen vannak.

  • A mentéseket fizikailag és logikailag is leválaszott helyen őrizzük, ezek biztonsága és rendelkezésre állása így folyamatosan garantált.

  • A W5host kiemelt biztonságú és korszerű, aktív spamszűréssel van ellátva.

  • Minden partnerünk saját menedzsment felületen fér hozzá levelezéséhez, ahol az alapvető és összetett beállításokat egyaránt végre tudja hajtani. Ez a felület függetlenül működik a kliensektől, így a hozzáférés bármikor könnyen megoldható a cégvezetés számára.

A biztonságtechnikai alapokon túl van számos olyan, a szervezetet érintő funkció, amik szintén erősítik szolgáltatásunk minőségét. Ilyen funkciók a domain és alias kezelések, a szervezeten belüli átirányítások, az automata válaszok, azaz a mindennapos ügyintézést, kényelmet szolgáló tulajdonságok. További kényelmi funkcióként szolgáltatásunkhoz 24 órás online és telefonos támogatást biztosítunk, a hét bármely napján.

Megnézem az egyedi levelezés csomagokat

Megnézem

Feliratkozom a cikksorozatra!

Csepregi Zoltán
Csepregi Zoltán

Csepregi Zoltán, a W5labs márkacsoport alapítója és ügyvezetője, az Év Fiatal Üzletembere Díj kitüntetettje. Vállalkozását 2018-ban beválasztották az OTP Business Nagykövet programjába. Az IT szektorban szerzett tapasztalatait kezdetekben hálózatüzemeltetéssel és személyi informatikai szolgáltatásnyújtással alapozta meg. Induló vállalkozásának fő profilja is a hostinghoz kapcsolódott, ugyanakkor a W5labs mára egy 30 főt foglalkoztató digitális kreatív ügynökséggé nőtte ki magát, széles körű megoldásokat nyújtva a grafikai tervezéstől a webfejlesztésen át az egyedi hosting-szolgáltatásokig. Közel 15 éves szakmai tevékenysége során a kezdeti megszállottság és eltökéltség a minőségi szolgáltatások létrehozása iránti vággyá formálódott és az így összegyűjtött szakmaiságot mára már nem csak személyében, de vállalkozásán keresztül is megosztja a nagyvilággal. Az évek során szakterületévé vált a vállalkozásfejlesztés és értékesítés, a kezdeti hálózatüzemeltetésből/Linux alapú szerverüzemeltetésből nyert tapasztalat pedig kiegészült biztonságtechnikai szemlélettel, mely folyamatos fejlődésen keresztül elért naprakész tudást biztosít számára az informatika ezen területén. Ez a tudás és az IT szakma iránti elhivatottsága vezérli, hogy folyamatos tanulással és fejlesztésekkel a leghatékonyabb technológiai megoldásokat kínálja ügyfeleinek.